Rubén Gimeno dirigirà el concert cloenda de la VII Temporada

Rubén Gimeno ha estat el director titular de l’Orquestra Simfònica de l’Vallès des de 2009 Fins a la temporada 15/16.Va exercir les funcions de director Artístic de la Jove Orquestra de la...

+ info

AUDICIONS JUNY 2022

Obert plaç d’inscripició.  VIII TEMPORADA 2022-2023 Audicions  de la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona  per la VIII Temporada de l’orquestra. Un  mínim de sis programes simfònics, conc...

+ info

Inscriute

AUDICIONS JUNY 2022   INSCRIPCIONS AQUÍ

Concert InauguralConcierto InauguralOpening Concert

VII TEMPORADA

VIDEOS

2021 - 2022

FOTOS

BLOQBLOQBLOQ


NOTICIES
ab6761610000f178562729ad31cc310887135832

La JOSB Estrena una obra de Luís Mir Filizzola

Luis Mir Filizzola és un jove organista i compositor de bandes sonores de Barcelona (30.07.1999). Va obtenir el segon premi en composició en el conservatori del Liceu en 2017, quan ja començava a introduir-se en el món audiovisual. Ha treballat en diferents projectes audiovisuals de ficció, publicitat i documentals, de Nova York, Madrid, Barcelona o…

0 comments
JOSB22-0057-PALAU-220213

La JOSB amb solidaritat amb Ucraïna

La Jove Orquestra Simfònica de Barcelona vol donar el seu suport al poble d’Ucraïna i dilluns 28 de març, a les 20 h, oferirà sota la direcció de Carlos Checa, un concert a la Basílica  Santa Maria del Mar  de Barcelona gràcies al suport i col.laboració amb la Unviersitat Politècnica de Catalunya i al Col.legi d’Arquitectes….

0 comments
Picture05

Josep Caballé amb la JOSB

El mestre Josep Caballé Domenech que treballa regularment amb nombroses orquestres del món i destaca com un dels directors més sol·licitats de la seva generació, dirigirà la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona en el Palau de la Música Catalana, en el marc de la setena temporada de concerts de la JOSB, per a oferir un concert solidari…

0 comments

+ NOTICIES

NEWSLETTER

AGENDA

VER TODOS

TESTIMONIS

Josep Caballé Domenech
Josep Caballé Domenech
"Quin gran honor poder constatar que aquest gran projecte anomenat  JOSB, creat ja fa 7 anys pel gran Carlos Checa, es supera concert a concert d'una manera inimaginable!!!Impressionant el concert d'aquest diumenge on joventut, respecte , amor per la música i compromís varen triomfar. Moltes felicitats i moltes gràcies a tots els músics"
Virginia Martínez
Virginia Martínez
"Trabajar con la JOSB ha sido un verdadero placer. La ilusión con la que trabajan sus músicos ha sido un regalo para mí, que he ido sorprendiéndome día a día de su progresión hasta ofrecer un concierto tan maravilloso como el de anoche en el Paraninfo de la Universidad de Barcelona. Solo tengo palabras de agradecimiento para todo el equipo por el trato que he recibido y por la pasión que le ponéis a vuestro trabajo."
Salvador Brotons
Salvador Brotons
"Felicitats Carlos Checa pel teu gran treball amb la JOSB. És molt gratificant treballar amb joves tan entusiasmats. Aquesta experiència la valoraran molt en un futur, especialment perquè som un país que hauríem de tenir moltes més orquestres i fa molta falta la sensibilitat per l'art ja de ben joves. Gràcies per la vostra iniciativa i ànims per continuar creixent".
Íñigo Pirfano
Íñigo Pirfano
"Trabajar con la JOSB ha supuesto una experiencia enriquecedora y gratificante. La entrega, el talento y la pasión de estos jóvenes instrumentistas permiten alcanzar un muy alto nivel de excelencia musical”
Manuel Hernádez Silva
Manuel Hernádez Silva
"La energía que imprimen los jóvenes al hacer música es quizá la mejor recompensa que podemos recibir los directores que trabajamos con ellos. Guardo un recuerdo entrañable de mi vista a la JOSB"
Carlos Checa
Carlos Checa
"La Jove Orquestra Simfònica de Barcelona és una experiència musical extraordinària per als joves i una eina cultural molt valuosa per a la ciutat"
Joshua Dos Santos
Joshua Dos Santos
"La JOSB más que una orquesta es una familia. Su entrega y dedicación está en cada una de sus notas. Ha sido un gran honor conocerlos"

social_youtube_23facebook-2descarga


[:ca]Col.laboradors[:es]Colaboradores[:en]Supporters[:ca]Col.laboradors[:es]Colaboradores[:en]Supporters[:ca]Col.laboradors[:es]Colaboradores[:en]Supporters


Amb el patrocini de:

gratacós logifrio bcm

Col.labora:   logo-vector-obra-social-la-caixa

 

Amb el suport de:

 

logo sedeta defAj_BCN_D.indd

 

Mitjans col.laboradors:

 

logo el Periódico Revista Musical catalanaradio 4 rnelogo-catmusica