Vull tocar a la JOSB!

Vull tocar a la JOSB!

AUDICIONS IV TEMPORADA 2018-2019

Proves d’admissió per la IV Temporada 18/19, amb un mínim de sis programes simfònics diferents, amb la direcció musical i artística de Carlos Checa i els directors convidats com ara Joshua Dos Santos; director veneçolà actualment titular a les Filipines, Virginia Martínez directora de la OSRM i Francesc Prat, habitual a l’escena internacional i director assistent al Teatro Real de Madrid. La temporada es desenvoluparà amb concerts a l’Auditori de Barcelona, Palau de la Música Catalana , Paranimf de la UB i Auditori Eduard Toldrà entre d’altres i com a novetat la primera Gira de la JOSB en el mes d’octubre per terres Salamantines , Plasència i Reus.

Poves d’admissió Setembre 2018!

Estudiants de totes les nacionalitats poden presentar-se a les audicions per formar part de la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona.

Convocatòria   15 de setembre. Plaça vancant de fagot , violí, viola i contrabaix.

Condicions

  • Haver complert 16 anys i no superar el 26.
  • Cursar estudis superiors, últims cursos de grau mitjà o bé tenir un nivell similar.

INSCRIPCIONS

Els sol•licitants hauran d’emplenar el formulari i enviar-ho online especificant:

  • dades personals
  • breu curriculum vitae amb la seva situació acadèmica
  • obra que interpretarán en l’audició

AUDICIONS

Les audicions es celebrarán  a la sala del Centre Cívic “La Sedeta”, de Barcelona, C/ Sicília 321  veure mapa

Els aspirants que hagin emplenat el formulari rebran un correu electrònic amb el calendari i horari que els correspongui. El dia de l’audició ha de presentar-se:

  • Copia del DNI.
  • Copia de la partitura de l’obra a interpretar.

Es valorarà el nivell, la musicalitat, afinació, ritme, en funció de l’edat i projecció de cada aspirant. La prova constarà de dues fases, en la primera s’interpretarà una obra de lliure elecció a escollir entre un concert, sonata, etc. amb una durada d’execució màxima de 10 minuts, i una segona prova de lectura a primera vista. Els participants realitzaran la prova sense piano.

ADMISIONS

Finalitzades les proves d’admisió i en el termini màxim d’una setmana, es comunicaran els resultats als aspirants, mitjançant un correu electrònic. Els admesos  tindran dret a una plaça permanent en la JOSB durant dos anys.

L’ingrés a la JOSB com a músic titular inclou l’abonament a l’associació d’una una quota renovable cada sis mesos per un import de 250€. (octubre i abril). També es pot abonar mensualment (41€).

Els candidats que després de les audicions no hagin entrat a formar part de la JOSB, quedaran dins  la borsa d’instrumentistes de l’Orquestra.

Si tocas un instrument i vols tocar a la JOSB però ara mateix no hi plaça disponible a la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona, contacta amb nosaltres al correu info@josb.cat i demana informació de les properes audicions, et volem escoltar.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ ONLINE AQUÍ.

Comparte !