AUDICIONS JUNY 2021

AUDICIONS JUNY 2021

Obert plaç d’inscripició, places limitades.

 VII TEMPORADA 2021-2022

Audicions  a la JOSB per la VII Temporada de l’orquestra,  amb un  mínim de sis programes simfònics diferents on destaca la tercera gira de la JOSB que serà  al mes d’octubre de 2021 amb concerts a  Salamanca i Ávila, a més de  concerts a Barcelona  a sales com  el  Palau de la Música Catalana. (+ info pròximament).

Poves d’admissió 18 i 19 de Juny 2021

Estudiants de totes les nacionalitats poden presentar-se a les audicions per formar part de la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona.

Convocatòria:   

Per una aplaça d’oboè, dos plaçes de  violí , una de viola, una de violoncel, una de contrabaix  i una plaça de trompa.

Condicions

  • Haver complert 15 anys i no superar el 26.
  • Cursar estudis superiors, últim  curs de grau mitjà o bé tenir un nivell similar.

INSCRIPCIONS

Els sol•licitants hauran d’emplenar el formulari i enviar-ho online especificant:

  • dades personals
  • breu curriculum vitae amb la seva situació acadèmica
  • obra que interpretarán en l’audició

AUDICIONS

Les audicions es celebrarán  a la sala del Centre Cívic “La Sedeta”, de Barcelona, C/ Sicília 321  veure mapa

Els aspirants que hagin emplenat el formulari rebran un correu electrònic amb el calendari i horari que els correspongui. El dia de l’audició ha de presentar-se:

  • Copia del DNI.
  • Copia de la partitura de l’obra a interpretar.

Es valorarà el nivell, la musicalitat, afinació, ritme, en funció de l’edat i projecció de cada aspirant. La prova constarà de dues fases, en la primera s’interpretarà una obra de lliure elecció a escollir entre un concert, sonata, etc. amb una durada d’execució màxima de 10 minuts, i una segona prova de lectura a primera vista. Els participants realitzaran la prova sense piano.

ADMISIONS

Finalitzades les proves d’admisió i en el termini màxim d’una setmana, es comunicaran els resultats als aspirants, mitjançant un correu electrònic. Els admesos  tindran dret a una plaça permanent en la JOSB durant dos anys.

L’ingrés a la JOSB com a músic titular inclou l’abonament a l’associació d’una una quota renovable cada sis mesos per un import de 250€  al mes de juliol i al gener de  cada any.

Els candidats que després de les audicions no hagin entrat a formar part de la JOSB, quedaran dins  la borsa d’instrumentistes de l’Orquestra.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ ONLINE AQUÍ.

Comparte !