MECENES

Ciutats com Nova York, Boston ,Londres ,Berlín ,Milà o Roma tenen la seva pròpia jove orquestra representativa de la seva ciutat, Barcelona no podia quedar-se enrere i per això es va fundar la (JOSB) Jove Orquestra Simfònica de Barcelona, que  es va presentar al 25 d’octubre de 2015 al Gran Teatre del Liceu.

L’òrgan rector de la JOSB és l’associació Barcelona Ciutat de Música , una associació sense ànim de lucre que impulsa la JOSB amb l’objectiu de difondre la música simfònica en la nostra societat i enfortir el creixement musical de joves músics en un marc cultural d’alt nivell artístic ,en col·laboració amb músics de l’ OBC i de l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu, i directors d’orquestra de reconegut prestigi internacional.

La JOSB es finança  gràcies a l’associació Barcelona Ciutat de Música amb el suport de patrocinadors e institucions públiques i privades i rep també el suport de mecenes privats sota el títol ” Membre Protector”. Es tracta de persones que financen l’orquestra a títol personal recolzant el seu desenvolupament artístic a cada temporada.

Si desitge formar part com a Membre Protector”  de la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres amb el correu  info@josb.cat  i pot fer la seva donació per transferència bancària al número de compte de l’Associació Barcelona Ciutat de Música:  ES79 2100 0856 9402 0056 8604.

Si voleu associar la vostra empresa a  la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona  no dubteu en posar-vos en contacte amb gerent@josb.cat

VII Temporada 2021/2022

Amb el patrocini de:

gratacós logifrio bcm

Amb el suport de:

logo sedeta defAj_BCN_D.indd

Mitjans col.laboradors:

logo el Periódico Revista Musical catalanaradio 4 rnelogo-catmusica