December: Ramon Tebar conducts the JOSB

Sorry, this entry is only available in ESP | and CAT |.

+ info

Concert InauguralConcierto InauguralOpening Concert

VIII TEMPORADA

VIDEOS

2022 - 2023

FOTOS

BLOQBLOQBLOQ


NOTICIES
ramon-tebar-large

December: Ramon Tebar conducts the JOSB

Sorry, this entry is only available in ESP | and CAT |.

0 comments
JOSB22-4836-PALAU-221002

November: Tchaikovsky & Mendelssohn

The Second Program of the Season brings us the fantastic Overture-Fantasy of Tchaikovsky’s Romeo and Juliet and the famous “Scottish” Symphony by Felix Mendelsshon, two masterpieces of the symphonic repertoire conducted by Carlos Checa with concerts at La Sedeta, Teatre Monumental de Mataró and at the Palau de la Música Catalana, this last concert will…

0 comments
AUDI_01 hospitalet infant

TOUR-Tarragona

On September 30, October 1 and 2, we begin the 8th Season with a tour of Tarragona. Concerts in the Teatro Auditorio de l’Hospitalet del Infant, in the Priory church of Reus and Palau de la Música Catalana. Three concerts conducted by Carlos Checa with the wonderful music of Sergei Rachmaninov and his famous Second…

0 comments

+ NOTICIES

NEWSLETTER

AGENDA

VER TODOS

TESTIMONIS

 Francesc Prat
Francesc Prat
"Ha estat molt especial compartir l’entusiasme i l’emoció d’hores de treball amb els joves valors que conformen la familia Jove Orquestra Sinfònica de Barcelona.Gràcies a tots i cadascun dels membres de l’orquestra per creure i seguir el camí que ens traçava la meravellosa simfonia de Schubert, la “gran” Proud of you!"
Josep Caballé Domenech
Josep Caballé Domenech
"Quin gran honor poder constatar que aquest gran projecte anomenat  JOSB, creat ja fa 7 anys pel gran Carlos Checa, es supera concert a concert d'una manera inimaginable!!!Impressionant el concert d'aquest diumenge on joventut, respecte , amor per la música i compromís varen triomfar. Moltes felicitats i moltes gràcies a tots els músics"
Virginia Martínez
Virginia Martínez
"Trabajar con la JOSB ha sido un verdadero placer. La ilusión con la que trabajan sus músicos ha sido un regalo para mí, que he ido sorprendiéndome día a día de su progresión hasta ofrecer un concierto tan maravilloso como el de anoche en el Paraninfo de la Universidad de Barcelona. Solo tengo palabras de agradecimiento para todo el equipo por el trato que he recibido y por la pasión que le ponéis a vuestro trabajo."
Salvador Brotons
Salvador Brotons
"Felicitats Carlos Checa pel teu gran treball amb la JOSB. És molt gratificant treballar amb joves tan entusiasmats. Aquesta experiència la valoraran molt en un futur, especialment perquè som un país que hauríem de tenir moltes més orquestres i fa molta falta la sensibilitat per l'art ja de ben joves. Gràcies per la vostra iniciativa i ànims per continuar creixent".
Íñigo Pirfano
Íñigo Pirfano
"Trabajar con la JOSB ha supuesto una experiencia enriquecedora y gratificante. La entrega, el talento y la pasión de estos jóvenes instrumentistas permiten alcanzar un muy alto nivel de excelencia musical”
Manuel Hernádez Silva
Manuel Hernádez Silva
"La energía que imprimen los jóvenes al hacer música es quizá la mejor recompensa que podemos recibir los directores que trabajamos con ellos. Guardo un recuerdo entrañable de mi vista a la JOSB"
Carlos Checa
Carlos Checa
"La Jove Orquestra Simfònica de Barcelona és una experiència musical extraordinària per als joves i una eina cultural molt valuosa per a la ciutat"
Joshua Dos Santos
Joshua Dos Santos
"La JOSB más que una orquesta es una familia. Su entrega y dedicación está en cada una de sus notas. Ha sido un gran honor conocerlos"

social_youtube_23facebook-2descarga


[:ca]Col.laboradors[:es]Colaboradores[:en]Supporters[:ca]Col.laboradors[:es]Colaboradores[:en]Supporters[:ca]Col.laboradors[:es]Colaboradores[:en]Supporters


Amb el patrocini de:

gratacós logifrio bcm

Col.labora:   logo-vector-obra-social-la-caixa

 

Amb el suport de:

 

logo sedeta defAj_BCN_D.indd

 

Mitjans col.laboradors:

 

logo el Periódico Revista Musical catalanaradio 4 rnelogo-catmusica