La JOSB

La JOSB

La Jove Orquestra Simfònica de Barcelona (JOSB) té com a objectiu difondre la música simfònica. Com a activitat musical, pedagògica i cultural, complementa la formació dels joves instrumentistes fomentant-ne el desenvolupament educatiu en un marc d’alt nivell artístic en què es comparteixen coneixements, il.lusió, esforç i talent.

La JOSB es va fundar l’any 2015 sota la direcció titular i artística de Carlos Checa. Es va presentar el 25 d’octubre al Foyer del Gran Teatre del Liceu i ara al juny de 2017 finalitza  la seva  segona  temporada de concerts gratuïts a la ciutat de Barcelona. Col.labora amb directors d’orquestra convidats com Josep Caballé Domenech, Joshua Dos Santos, Manuel Hernández Silva, Salvador Brotons o Rubén Gimeno i amb professorat de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) i de l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu.La JOSB  té el suport d’institucions (com ara l’Ajuntament de Barcelona, la Universitat de Barcelona i el Centre Cívic La Sedeta) i d’amics col•laboradors i membres protectors, i rep el patrocini de Barcelona Ciutat de Música, l’Obra Social de la Clínica Sanza, Mercedes-Benz AutoBeltran i Gratacós 1940.

La JOSB  també desenvolupa una cooperació solidària amb diferents organitzacions de la ciutat, ha realitzat concerts benèfics per Càrites gràcies a l’Ordre Constantinià de Sant Jordi, un concert benèfic per a la Fundació Pascual Maragall i també un concert solidari  al Centre Penitenciari de Can Brians de Barcelona. D’altra banda  ha col·laborat amb la Marató de TV3 en l’enregistrament d’un videoclip i d’un tema inclòs en el CD de 2016 que va vendre més de 220.000 còpies.

MEMÒRIA TEMPORADA 2015-2016.

MEMÒRIA TEMPORADA 2016-2017.

Comparte !