La JOSB Estrena una obra de Luís Mir Filizzola

La JOSB Estrena una obra de Luís Mir Filizzola

Luis Mir Filizzola és un jove organista i compositor de bandes sonores de Barcelona (30.07.1999). Va obtenir el segon premi en composició en el conservatori del Liceu en 2017, quan ja començava a introduir-se en el món audiovisual. Ha treballat en diferents projectes audiovisuals de ficció, publicitat i documentals, de Nova York, Madrid, Barcelona o Uganda, com a compositor, havent gravat la música d’un short-thriller amb la Bratislava Symphony Orchestra, més tard nominat en 2021 en el London Micro Film Festival pel seu treball en “La Partida”.

Amb el lema “que soni a si mateix”, Luís busca sempre aportar a cada història just allò que necessita perquè pugui ser comptada en la seva plenitud i amb la seva pròpia identitat. El seu caràcter identificatiu musical sempre ha estat encarat al llenguatge cinematogràfic, Mir és un apassionat de la narrativa, la música i el cinema.

“The hidden mystery”, prové d’una fanfàrria per a metalls i d’un petit assaig per a fustes que va compondre quan estudiava en la ESMUC en 2020. La composició tracta d’entreveure aquesta inquietud reflectida en el tema principal que tracta de canviar, desenvolupar-se i evolucionar, guardant un secret ocult fins al final de l’obra.

Acabada al gener del 2022 i revisada després per Francesc Vidal, s’estrena en el programa número 4 ,de la VII Temporada, els dies 27 i 28 de març al costat d’obres de Borodín i Mússorgski.

Comparte !