Manuel Hernández Silva

Manuel Hernández Silva

Director convidat 2016-2017.

Es va graduar en el conservatori superior de Viena amb matrícula d’honor en la càtedra dels professors Reinchard Schwarz i Georg Mark. L’any de la seva diplomatura va guanyar el concurs d’adreça Forum Jünger Künstler convocat per l’Orquestra de cambra de Viena, dirigint a aquesta formació en la Konzerthaus de la capital austríaca.Ha dirigit en grans festivals internacionals i és un habitual convidat de les orquestres espanyoles i estrangeres. Ha estat director titular de l’Orquestra de Còrdova i director principal convidat de l’orquestra Simón Bolívar de Caracas, amb la qual va treballar intensament durant més de cinc anys. Actualment és director titular i artístic de l’orquestra Filharmònica de Màlaga i director musical de l’Orquestra Jove d’Andalusia.

El mestre Hernández Silva ha desenvolupat una intensa activitat docent, impartint cursos internacionals d’adreça i interpretació, així com nombroses conferències. Tot això li ha valgut el reconeixement dels músics amb els quals ha treballat, el del públic i el de la crítica especialitzada.

Com a director convidat ha dirigit a la Simfònica de Viena, Simfònica d’Israel, Filharmònica de Seül, Radio de Praga, Reinische Philharmonie, Nord-Tchechische Philharmonie, Nacional de Mèxic, Simfònica de Puerto Rico, Simfònica de Mulhouse, Simfònica de Wuppertal, Filharmònica Janacek, Filharmònica de Moravia, Filharmònica de Bogotà i també és convidat regular a la majoria de les orquestres espanyoles.

Comparte !