Virginia Martínez,directora convidada. Temporada 2018/2019

Virginia Martínez,directora convidada. Temporada 2018/2019

Des de l’any 2012, és directora titular i artística de l’Orquestra Simfònica de la Regió de Múrcia. Ha dirigit amb gran èxit a les Orquestres Pablo Sarasate, Orquestra de València, Simfònica del Vallés, Orquestra Ibèrica, Orquestra Barcelona 216, Orquestra Ciutat de Barcelona i Nacional de Catalunya, Simfònica del Principat d’Astúries, Orquestra de Granada, Orquestra de Còrdova, Wiener Kammerorchester i Orquestra Nacional de Santo Domingo, on col·labora amb Philippe Entremont, també ha estat directora titular de l’Orquestra de Joves de la Regió de Múrcia.
A l’abril de 2009 va ser nomenada com un dels joves talents europeus, reconeixement atorgat pel Comitè Europeu de les Regions i triada ‘Murciana Universal’ per Hostemur, Federació Regional d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme, el mateix any duu a terme una gira per Estats Units, on destaquen els concerts del McCormick Plau de Chicago i el Lincoln Center de Nova York.
En el terreny de l’òpera destaca en 2010 l’estrena de l’òpera “Amb els peus en la lluna” de Toni Parera i adreça de Paco Azorín, en el Festival Grec de Barcelona, comptant amb l’actuació de María Bayo. Al març de 2011 va dirigir ‘El Barber de Sevilla’, de Rossini en el cicle d’Òpera de l’Auditori de Múrcia, sota la direcció escènica de José Carlos Plaza.
Virginia Martínez (Molina de Segura, Murcia, 1979) dirigirà la JOSB per primera vegada el 26 de Novembre de 2018.

Comparte !