Virginia Martínez i Charlotte Couland amb la JOSB

Virginia Martínez i Charlotte Couland amb la JOSB

El proper 26 de novembre la JOSB torna al Paranimf de la Universitat de Barcelona per oferir sota la direcció musical de Virginia Martínez i la jove pianista Charlotte Couland un programa on el protagonista serà Beethoven.

Amb la cèlebre septima sinfonía i el Concert nº 4 per a piano i orquestra, Virginia Martínez, una de les directores d’orquestra més reconegudes de la seva generació debuta amb la JOSB juntament amb la jove pianista guanyadora del International Piano Awards BPA 2017, la francesa Charlotte Couland.

Virginia Martínez

És des de l’any 2012 directora titular i artística de l’Orquestra Sinfónica de la Regió de Múrcia. Ha dirigit amb gran èxit a les Orquestes Pablo Sarasate, Orquestra de València, Orquestra Simfònica del Vallès, Orquestra Ibèrica, Orquestra Barcelona 216, Orquestra Ciutat de Barcelona i Nacional de Catalunya, Simfònica del Principat d’Astúries, Orquestra de Granada, Orquestra de Còrdova, Wiener Kammerorchester i Orquestra Nacional de Santo Domingo, on col·labora amb Philippe Entremont, també ha estat directora titular de l’Orquestra de Joves de la Regió de Múrcia.

JOVE ORQUESTRA SIMFÒNICA DE BARCELONA

Carlotte Couland, piano
Virginia Martínez , direcció

26 de Novembre – 20h
Paranimf de la Universitat de la UB
( Entrada lliure )

La JOSB rep el suport de Barcelona Piano Academy en aquest concert , atès que Charlotte Couland va ser la guanyadora del BPA International piano Awards de l’edició 2017

Comparte !